Cuma, Ağustos 12, 2016

Cs 1.6 Bot Paketi indir


"Cs 1.6 Bot Paketi indir", "Cs 1.6 Bot Paketi download"

Counter Strike 1.6 herkesin bildiği gibi efsane olmuş bir oyundur.İlk çıktığı yılları hatırlıyorum da, okuldan kaçıp sokak sokak internet kafe arardık.Bazı oyunlar şarap gibi.Zaman geçtikçe değerleniyor.Bugün internet üzerinden en çok oynanılan oyun hangisidir ? diy sorsanız, eminim ki birçok kişi Counter Strike cevabını verir.Cs 1.6, Counter Strike 1.5'e nazaran görsellik anlamında daha başarılı.Bu yüzden 1.6'ya 1 kez başlarsanız kolay kolay bırakamazsınız.Tabiki bu oyundan zevk almanız, birazda maddiyata dayalı.Eğer yüksek sistem gereksinimlerine sahip bir bilgisayarınız varsa, Cs 1.6'yı oynamak büyük zevke dönüşecektir.Misal veriyorum, Steel Serisi bir mous pad ve kaliteli bir optik fare, nerden baksanız 200 TL tutmaktadır.Bu size biraz pahalı gelebilir.Fakat mousa ve oyun pedine 1 kez para ödüyorsunuz.Bunun dışında oyunda başarı sağlamak için, oyun hakimiyetinizin yüksek olması gerekiyor.Tabiki buda mous ve pade bağlı...
Counter Strike 1.6 hem ağ üzerinden yani Lan'dan hemde online oynanabilen bir oyun.Tabiki herkesin yaşadığı yerde internet olmayabiliyor.Bu yüzden yakınımızda bulunan bir internet kafeye giderek, ister arkadaşlarımızla ağ üzerinden, isterseniz online sunucu ip'leri ekleyerek internet üzerinden bu oyunu oynuyabilirsiniz.Peki eğer evimizde internet bulunmuyorsa ve yakınımızda internet kafe yoksa ne yapacağız? Bu muhteşem oyunu oynamaktan gerimi kalacağız? Tabiki hayır... Cs 1.6 bot paketi işte tam bu noktada imdadımıza yetişiyor.Cs 1.6 bot paketi oyun üstüne kurulan ufak bir program.Bu dosya sayesinde oyun içinde yapay zekaya sahip, karakterler oluşturabiliyoruz.Bot derken kesinlikle küçümsemeyin.Counter Strike 1.6 bot paketindeki botların seviyelerini manuel olarak ayarlıyorsunuz.İsterseniz botların seviyesini 100 yapıp, zor maçlar yapın, isterseniz botların seviyesini 20 yapıp, üstünüzdeki stresi atın.Ben bazen deşarj olmak için.1'e 10 maç yapıyorum.Tabiki botların hepsi düşük seviyede.Arka arkaya headshot almakta çok keyifli bir olay.Tabi bunu zor botlarda kolay yapamazsınız.Bu yüzden Cs 1.6 bot paketi bizim için çok yararlı bir ekipman.

Internette birçok Cs 1.6 bot paketi bulunmaktadır.Web sitemizde bulunan bot paketi ise en kaliteli ve en son çıkan bot paketidir. counter strike 1.6 bot paketi indirip, direk botlarla maç yapmaya başlıyabilirsiniz.Aşağıda Cs 1.6 bot paketinin kurulumunu v indirme linkini bulabilirsiniz.

Cs 1.6 bot paketi kurulumu:

Botlarla oynamak için “Include CPU players (Bots) in this game” seçeneğini seçiniz.
“Number of CPU players” oyundaki bot sayısını belirlemektedir.
“Difficulty” ise botların zorluk seviyesini temsil eder.
Easy – Kolay Bot.
Normal – Normal Bot.
Hard – Zor Bot.
Expert – Çok Zor Bot.

İndirme Linki:
http://turbobit.net/f1ech9gefcoj.html

4 yorum :